📞0790.111.677contact@avantajplus.ro

Despre noi

Cine suntem

Despre noi

Agentie imobiliara,

ACTIVA in principal pe piata imobiliara din capitala - Bucuresti dar care nu isi seteaza limite si este deschisa catre colaborari atat in Judetul Ilfov cat si in toata tara.

AVANTAJ PLUS IMOBILIARE SRL va poate sprijini, consulta si ajuta in vederea vanzarii, cumpararii sau inchirierii pentru toate tipurile de bunuri precum apartamente, case, spatii comerciale sau terenuri.

Modelul nostru este axat spre a simplifica cautarea celor interesati de o anume proprietate aflata in portofoliul nostru, ofertele noastre cuprind toate informatiile necesare despre locatia cautata – incepand de la descrierea zonei, mijloacele de transport accesibile, informatii despre puncte educationale, culturale sau recreeative din zona pana la detalii tehnice si orientative cu privire la fiecare proprietate in parte.

Abordam cu profesionalism orice proprietate si orice client care apeleaza la serviciile noastre, suntem flexibili la cerintele acestora si facem tot ce ne sta in putere astfel incat relatiile contractuale sa fie respectate iar partile implicate sa aiba o experienta cat mai placuta in colaborarea cu Avantaj Plus Imobiliare. Zilnic, ne intalnim cu diverse situatii pe piata imobiliara si alaturi de voi, clientii nostri, incercam sa evoluam si sa devenim din ce in ce mai buni, avand la baza respectul reciproc si atentia la detalii.

Membrii agentiei imobiliare Avantaj Plus

sunt constienti cat de importanta este o tranzactie imobiliara reusita si fara dureri de cap asadar ne-am setat ca obiectiv sa facem din fiecare colaborare si contract incheiat un proces cat mai simplu si eficient pentru toate partile, avand ca motto implicare si dedicare 100% pentru fiecare proprietate aflata in portofoliul nostru. portofoliul nostru.

De asemenea, important de stiut este ca atunci cand apelati la Avantaj Plus Imobiliare aveti siguranta ca o sa discutati intotdeauna cu o echipa de agenti profesionisti dedicati si acreditati ABI – Asociatia Brokerilor Imobiliari.

Multumim pentru timpul acordat citirii acestei pagini si va asteptam sa ne contactati oricand!


Cu drag, echipa AVANTAJ PLUS IMOBILIARE

Alaturi de noi ai intotdeauna un avantaj in plus!

EnglishRomanian
Scroll to Top